info@nuuksioadventures.fi

Uutiset

UUTISET

LAPSIPARKKI

 

Solvallan urheiluopiston liikuntaneuvoja-opiskelijat pitävät lapsiparkin Nuuksion Winter Run juoksijoiden lapsille!
 
Lapsiparkkiin voi ilmoittaa 5-14 vuotiaita lapsia. Lapsiparkki on auki klo. 10-15. Maksimi hoitoaika per lapsi on 3 tuntia.
 

SU 16.1. KLO 10.00 YHTEISLENKKI

Seuraava yhteislenkki on sunnuntaina 16.1. Voit osallistua mukaan, vaikka et olisi tulossa itse tapahtumaankaan. Tavoitteena on yhdessä luonnosta nauttiminen. Vauhdissa pyritään huomioimaan eri tasoiset juoksijat. Voit osallistua vain yhdelle kierrokselle, tai mennä kaksi. Startti tapahtuu Solvallan kentältä klo 10.00, ja toiselle kierrokselle lähdetään ensimmäisen jälkeen vauhdista riippuen. 

Lenkittäjänä kukas muu kuin Mikael! Joten ei kun mukaan vaan! Tervetuloa!

TALKOOAPUA

Pienimuotoiset kilpailut eivät Suomessa toteudu ilman talkooapua, ilman että osallistumismaksu nostettaisiin korkeaksi. Onneksi yhdessä tekeminen on vielä arvostettua, ja vuoroin vieraissa periaate toimii. Itse pyrimme osallistumaan myös muiden kisajärkkäreiden kilpailuihin tavalla tai toisella auttaen.

Jos olet vapaana 12.3., ja haluat auttaa meitä kisan onnistumisessa tavalla tai toisella, laitathan viestiä Sarille (sariheerman@gmail.com). Palkkiona saat osallistumisoikeuden samojen järkkäreiden Nuuksio Pikkujoulu Ultraan. 


Minne sitten tarvitsemme apuja? Mehun jakamiseen, reitin varrella ohjaukseen (tämä toteutetaan osissa, ettei kenenkään tarvitse olla paikallaan kauaa). Nähdäänkö siis Solvallassa rennoissa merkeissä 12.3.?

KEVÄÄN YHTEISLENKIT KÄYNNISTYVÄT

16.1.2022 tammikuun sunnuntaiaamuna käynnistyy vuoden ensimmäinen yhteislenkki. Voit osallistua mukaan, vaikka et olisi tulossa itse tapahtumaankaan. Tavoitteena on yhdessä luonnosta nauttiminen. Vauhdissa pyritään huomioimaan eri tasoiset juoksijat. Voit osallistua vain yhdelle kierrokselle, tai mennä kaksi. Startti tapahtuu Solvallan kentältä klo 10.00, ja toiselle kierrokselle lähdetään ensimmäisen jälkeen vauhdista riippuen. Joten ei kun mukaan vaan! Tervetuloa.


Jos tavoitteesi on kävely Nuuksiossa, järjestämme tammikuun loppupuolella yhteislenkin, jossa on myös mahdollisuus lähteä kiertämään reitti kävellen. Aikataulu tarkentuu lähiaikoina.

TALVIJUOKSUUN VINKKEJÄ

Polkujuoksukonkari Mikael Heerman kertoo tuoreessa Juoksijan numerossa 8/2021 mitä asioita kannattaa huomioida kun mielessä on talvijuoksu. Muun muassa hyvä nesteytys ja oikeanlaiset varusteet mahdollistavat nautittavia lenkkejä myös sydäntalvella. Heerman muistuttaa myös turvallisuusasioista, silloin kun liikutaan kaukana asutuksesta pakkassäässä.

Kaikki treenivideomme ovat nähtävissä täällä. Katso lisää videoita Juoksijan YouTube-kanavalta

 

RAB YHTEISTYÖKUMPPANINA

Miksi Rabin vaatteet palvelevat niin harrastajaa kuin vakavamminkin liikuntaa harrastavaa.

 

Jakson pääset kuuntelemaan esimerkiksi Spotifyn kautta. Linkki jaksoon tästä.

 

MUISTA ISÄÄ

Aineeton lahja on paras lahja näinä aikoina. Osta isälle osallistuminen ensimmäiseen Nuuksio Winter Run tapahtumaan ja iskä ilahtuu!

 

 

Ilmoittautuminen alkaa su 31.10. klo 18.00.

Pääset ilmoittautumaan kilpailuun TÄÄLTÄ

Valitsethan oma sarjasi, mihin haluat mukaan.

Nähdäänhän maaliskuussa Solvallassa!

YHTEISLENKKI 21.11. KLO 10.00

Ensimmäinen yhteislenkki toteutuu sunnuntaina 21.11. klo 10.00. Lähtö tapahtuu tasan klo 10.00 Solvalla Areenalta, joten olethan ajoissa paikalla. Lenkkivastuussa ovat Kirsi, Jukka ja Mikael. 

Reitti juostaan kertaalleen läpi huomioiden muutamassa eri vauhtiryhmässä. Ketään ei jätetä reitille yksin. 

Tapahtumasta lisää Facebook-sivuilta lähipäivinä. Tule yksin tai kaverin kanssa! Lämpimästi tervetuloa.

NUUKSIO WINTER RUN -JUOKSUTAPAHTUMA

Haluatko olla Nuuksio Winter Run -juoksutapahtumassa, kun se järjestetään ensimmäistä kertaa?

Suomen juoksukisakauden hiljaisimpaan aikaan on mahdollisuus tulla testaamaan päivän kuntoa kisamielessä tai vaihtoehtoisesti lähteä rennolla otteella nauttimaan Nuuksion talvisista poluista.

Ilmottautuminen aukeaa sunnuntaina 31.10. klo 18.00 ja mukaan mahtuu 250 ensimmäistä ilmoittautunutta. Linkki ilmoittautumiseen julkaistaan nuuksioadventures.fi sekä Nuuksio Winter Run -tapahtuman somekanavissa.

Ole siis kuulolla, ettet missaa tätä hyvän mielen tapahtumaa!

Solvallan kenttä

SOLVALLA ON LIIKUNNAN SYDÄN

Tervetuloa tutustumaan 12.3.2022 paikan päälle!

Tapahtumamme toteutetaan yhteistyössä Solvallan urheiluopiston ja Folkhälsanin kanssa. Solvalla on kansallinen urheiluopisto Espoon Nuuksiossa, Nuuksion Pitkäjärven rannalla. Se tarjoaa liikuntamahdollisuuksia lapsista aikuisiin. Solvalla tarjoaa puitteet erilaiseen liikuntaan ympäri vuoden. Solvallan urheiluopistossa liikunnasta kiinnostuneet voivat hankkia koulutuksen itselleen. Siellä tehdään merkityksellistä työtä lasten ja nuorten hyväksi. Voidaan sanoa, että se toimii lasten liikuttajana. Voit tutustua toimintaan Polkuporinat jaksossa Solvallan urheiluopisto lasten liikuttajana.

Solvallan urheiluopisto on mm. Solvalla Swimrun -kilpailun taustalla ja on ilo tehdä heidän kanssa yhteistyötä myös tämän tapahtuman merkeissä.

Nähdään siis Solvallassa!