info@nuuksioadventures.fi

Kilpailuohjeet

SÄÄNNÖT JA SUOSITUKSET

Kilpailussa käytettävät säännöt ja ohjeet perustuvat Polkujuoksijan etikettiin seuraavilla lisäyksillä ja poikkeuksilla

Vaikka kyseessä on kilpailu, tapahtumassa toivotaan noudatettavan ns. herrasmies-sääntöjä. Ohittaminen reitillä voi olla hankalaa, mikäli lunta on maastossa paljon. Tällöin kaikkia tapahtumaan osallistuvia helpottaa, jos toisen ohittamista ei tarkoituksella hankaloiteta vaan ohitukset tehdään sovussa.

Loukkaantumistilanteessa nopein apu löytyy paikalla olevilta kanssakilpailijoilta. Jokaisen tapahtumaan osallistuvan velvollisuutena on auttaa pulaan joutunutta tai loukkaantunutta kanssakilpailijaa. Mikäli poispääsy reitiltä ei onnistu omin avuin ole yhteydessä kisajärjestäjiin tai hengenvaarallisessa tilanteessa suoraan pelastusviranomaisiin.   

Kilpailijoille suositellaan omaa urheilu- tai tapaturmavakuutusta, joka kattaa maastokilpailuihin osallistumisen.

Lue myös erillinen turvallisuusohje.

Tallenna mukaasi järjestäjien numerot: Mikael 040 568 9915 tai Sari 020 840 0042

VARUSTEET

Pakollisena varusteena ovat pilli, matkapuhelin (järjestäjien numero talletettuna) sekä avaruuslakana tai vastaava. Suosittelemme lisäksi käyttämään säänmukaista vaatetusta.

HUOLTO

Huolto tapahtuu kisakeskuksen yhteydessä eikä reitin varrella ole erillistä huoltopistettä. Pidemmän sarjan (14 km) osallistujat voivat käyttää kisakeskuksen huoltopöytää juostessaan kisakeskuksen läpi puolimatkassa. Jokainen juoksija kantaa mukanaan reitillä tarvitsemansa varusteet ja energiat.

REITTIKARTTA

Kisakeskus on Solvallassa,  Solvallan urheilukenttä, Nuuksiontie 82, 02820 Espoo. Sekä lähtö että maali sijaitsevat urheilukentällä.

Reitti kulkee Nuuksion hienoissa maisemissa.

GPX-tiedoston voit ladata täältä.